TQ Plaza TQ Plaza mjesto za sve generacije

U srcu Budve, Mediteranskoj 53 nalazi se šoping centar Tq Plaza, u kojem su mjesto pronašle sve generacije. TQ Plaza vam nudi mogućnost da dan provedete u šetnji i kupovini u nekim od mnogobrojnih maloprodajnih objekata, u kojem možete pronaći proizvode najpoznatijih svjetskih brendova, sportski pogram, kozmetiku, aksesoare, nakit i dječiji program.

Ukoliko Vam se samo odmara, TQ Plaza u svom kompleksu sadrži i bioskopsku salu, gdje možete provesti vrijeme zabavljajući se uz najpoznatije strane i domaće filmske hitove. Na II spratu nalazi se vrhunski opremljena teretana, koja će Vas držati u formi dok god se nalazite i provodite vrijeme u crnogorskoj prestonici turizma.

Tq Plaza smještena je na samo jedan minut hoda od obale „Slovenska plaža“ i 5 minuta hoda od starog grada Budve. Kompleks se sastoji od stambenog dijela, kancelarijskog prostora, šoping centra sa bioskopom i apart-hotela sa 4 zvjezdice.

Dječije manifestacije i programi zauzimaju centralno mjesto organizacije, ne čudi što je TQ Plaza jedno od omiljenih destinacija za najmlađe.

Mediteranska 53, šoping centar TQ Plaza, za ugodan boravak, ostanak i povratak.

TQ Plaza je pravo mjesto za Vaše savršeno vrijeme.