BESPLATNA UMJETNIČKA RADIONICA ZA ODRASLE I DJECU

dek

Besplatna umjetnička radionica, kao i izložba radova Lade Marković, biće organizoivana u shopping centru TQ Plaza u subotu, 14. decembra od 14 časova.

U današnje vrijeme kada smo svi prezaposleni i nedostaje nam vremena za sve, rukom rađeni unikatni darovi su stvarno najljepši znak pažnje koji možemo nekome pokloniti. Tako smo i došli na ideju, da za posjetioce našeg centra organizujemo besplatan kurs, sve popularnije dekupaž tehnike, koju će svim zainteresovanim prezentovati Lada Marković, umjetnica iz Podgorice.

Lada Marković, po zanimanju profesor klavir u Muzičkoj školi "Vasa Pavić" u Podgorici, oduvijek se bavila umjetnošću, ne samo muzičkom već sve što ima veze sa četkicom, papirom i bojama bilo je sastavni dio njenog života. Provodeći dosta vremena u Italiji posjećivala je kurseve raznih umjetničkih i kreativnih ideja (decoupage, scrapbooking, slikarski decoupage, nizanje perlica i pravljenje nakita...itd). Svoje umjetničke radove izlagala je najviše u Italiji, od ove godine i u Podgorici, a prvi put sjutra u Budvi.

Dekupaž tehnika ukrašavanja namještaja, ali i bilo kojih drugih čvrstih materijala doživjela je nevjerovatan povratak. Stara tehnika, koja nam je došla s Istoka, postala je pravi hit u svim domaćinstvima. Posjetite TQ Plazu u subotu, 14. decembra i saznajte nove ideje, kojima možete razveseliti prijatelje i obradovati najbliže, napravivši za njih originalan poklon. Na taj način darujete i svoje vrijeme i trud, i taj dar postaje stvarno dar od srca!

Dobrodošli!